woensdag

go away with your prejudices!

blablabla

skirt: blond
top: vintage

2 opmerkingen:

Maxine zei

Nou het shirtje is nog een beetje in de maak haha, ik ben wel bijna klaar, en het ziet er tot nu toe wel okee uit maar ik ben benieuwd hoe het uiteindelijk gaat worden! Ik ga het vandaag zometeen afmaken! en maby zet ik het op mijn blog als het is gelukt dan hihi. Ja dat is echt fijn aan vakantie dan kom je daar veel beter aan toe. En over de vrije school ik vind het er echt geweldig! Wij hebben ook een erg mooi gebouw vind ik, en de sfeer is echt fijn! En nouja wat jij zegt in je verhaal de creatieve vakken vind ik gewoon erg fijn erbij te doen dat maakt het allemaal heel gezellig ook.
Jaa ik ken het het soms is het echt lastig, maar gelukkig met lezen, ga ik als een trein dus daar heb ik verder geen moeite mee, maar ik moet gewoon overal wel wat meer moeite voor doen en alles ,weer een leuke outfit trouwens XX

saamielola zei

Volgens mij is-ie een beetje gefrustreerd en of jaloers. Zoals je al zei, ondanks de invloed van je ouders en hun vrienden, ben jij nog altijd degene die de beslissingen neemt. Ik ken je niet, maar je ziet er uit als een hele vrolijke, lieve meid!

Maar wat is nu precies een ‘free school’. Een school als in, je mag je lessen zelf kiezen?